Het team van De Groene Stroomfabriek

Tessa Janssen

Samen met mijn collega’s werk ik aan het interessanter, persoonlijker en transparanter maken van groene energie. Mijn werkweek is divers, creatief, uitdagend en gezellig. Voordat ik het weet is de vrijdag weer aangebroken. Bij De Groene Stroomfabriek vliegt de tijd voorbij! 


Frank Hofmans

Ik zorg ervoor dat de facturering goed en overzichtelijk verloopt, zodat de ondernemer zich hier geen zorgen over hoeft te maken.


Xanne Jacobs

Mijn uitdaging is om energie weer persoonlijk en transparant te maken voor de zakelijke klant.


Niek Probst


Sjef Bongers

Als direct aanspreekpunt voor de zakelijke markt, sta ik garant voor goede service en passend advies. Ik maak graag een offerte op maat voor u. Loek Otters

Elke dag zorg ik ervoor dat we energie inkopen in Nederland en dat we deze energie leveren aan zo divers mogelijk type klanten. 


Franck Rutten

Ik zorg dat ik dagelijks word uitgedaagd om vernieuwend te zijn. Van creatieve ideeën naar concrete plannen. Daar sta ik ’s morgens voor op. Daar krijg ik energie van. Rust en overzicht creëren. Denkend in mogelijkheden. Samen ons bedrijf naar een nog hoger niveau tillen!  


Dennis Braun

Ik ben het vaste aanspreekpunt voor onze ondernemers en monitor goed of we een beter aanbod kunnen doen. De lijnen zijn kort, waardoor ik er snel voor kan zorgen dat onze klanten tevreden zijn!


Peter den Biesen

Als relatief kleine partij in de energiemarkt, willen we een bijdrage leveren aan de lokale economie én een duurzaam Nederland.


Stefanie van den Berg

Als jong, snelgroeiend energiebedrijf proberen we het altijd nét even anders dan anderen te doen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, dat spreekt me aan!