Duurzame energie opgewekt in de regio

De Groene Stroomfabriek is een energieleverancier voor en door ondernemers. Onze ambitie is om vraag en aanbod van energie dichter bij elkaar te brengen. Met behulp van slimme innovaties kunnen we de vraag in de markt namelijk perfect laten aansluiten op de duurzame productie in Nederland en dat ook voor iedereen beschikbaar maken. Door nauw samen te werken met producenten en klanten met uiteenlopende wensen kunnen we het energieverbruik en kosten zelf managen. Zo hopen we een bijdrage te leveren aan de energietransitie. 

Maatwerkoplossingen

Toegespitst op uw specifieke situatie en wensen

Scherpe tarieven

Op heldere facturen, zonder kleine lettertjes

Slim energie managen

Altijd en overal inzicht in uw energieverbruik met de Slimme Energiemanager

Eén vast contactpersoon

Al uw zaken snel en eenvoudig geregeld

Klanten over De Groene Stroomfabriek

Wij hebben een APX Click product, waar we goed in worden ondersteund.

Montana Snowcenter uit Valkenswaard

De energie is écht tastbaar. Geen wassen neus, maar direct van de windmolens hier in Nijmegen.

Van Nature uit Nijmegen

Breng vraag en aanbod bij elkaar

De Groene Stroomfabriek brengt vraag en aanbod bij elkaar. Dat doen we enerzijds door het inzichtelijk maken van de vraag naar energie (hoeveel verbruikt u en wanneer) en het stimuleren van lokale opwekprojecten of eigen opwek. Door op het juiste moment energie af te nemen, op te slaan, te verbruiken en terug te leveren, gaat u zo efficiënt mogelijk om met energie én met uw eigen portemonnee.

Onze aanpak moet leiden tot versnelling van de energietransitie. Door het gemak en belang van duurzame energie op de zakelijke markt onder de aandacht te brengen, vergroten we het aandeel duurzame energieproductie. Of deze energie nu zelf wordt opgewekt of lokaal wordt afgenomen. De Groene Stroomfabriek brengt energie dichtbij.  

De volledige energieketen verduurzamen

Met de groeiende vraag naar duurzame energie, is het belangrijk dat we het aandeel duurzame energie ook vergroten. De Groene Stroomfabriek vormt samen met Huismerk Energie en Energy Trading Company een onafhankelijke energiemaatschappij om dit doel te realiseren. Door te richten op zowel de zakelijke markt, consumentenmarkt en de inkoop van energie zelf te doen, weten we zeker dat we een duurzame bijdrage kunnen leveren. 

Meer over de Energie Transitie Groep

Werken bij De Groene Stroomfabriek

De Groene Stroomfabriek is een jonge, innovatieve nieuwkomer op de zakelijke energiemarkt en groeit snel. Wij zijn om die reden continu op zoek naar betrokken en enthousiaste collega's om ons team te versterken. Solliciteer op één van de openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. 

Bekijk de vacatures

Stuur een e-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons en ontvang binnen twee werkdagen een reactie. 

info@degroenestroomfabriek.nl

Direct een gesprek

Uw vraag liever persoonlijk bespreken? Bel ons en we helpen u graag verder. 

0881051133