Geef de wereld positieve energie!

De wereld verandert. In welke richting dat gebeurt, bepaalt u met iedere beslissing die u neemt. Zo ook met de keuze voor energie, waar het vandaan komt en hoe u er mee omgaat. Wij zijn er voor díe partijen die graag hun verantwoordelijkheid nemen. Ondernemers, overheden en producenten, die met elkaar willen bouwen aan een sterke en duurzame omgeving die zichzelf volledig voorziet van energie.

Voor de aanpakkers

Wij zoeken ondernemers, die ook verantwoordelijkheid voelen én willen nemen. Aanpakkers die willen laten zien dat het anders kán en anders móet in de wereld. Ondernemers die betrokken (willen) zijn en onderdeel willen worden van deze duurzame samenwerking. Wij brengen in kaart wat deelname aan De Groene Stroomfabriek kan betekenen voor u en de omgeving waarin u acteert.

Contact met De Groene StroomfabriekSamen voor een duurzame toekomst

De Groene Stroomfabriek is er voor degene die graag hun verantwoordelijkheid nemen. Ondernemers, overheden, instellingen en bedrijven, die met elkaar willen bouwen aan een sterke en duurzame toekomst. Wij maken het voor íedereen mogelijk hieraan bij te dragen. Heel simpel, met positieve energie! Energie van zon, wind, water en lokale biomassa. Bronnen die niet schadelijk zijn en in principe overal beschikbaar zijn en nooit opraken.  En zo bouwen we samen aan een toekomst! Een mooi voorbeeld is de samenwerking met 17 gemeenten uit de regio Arnhem-Nijmegen. 

Meer over deze samenwerking

Klanten over De Groene Stroomfabriek

Wij hebben een APX Click product, waar we goed in worden ondersteund.

Montana Snowcenter uit Valkenswaard

Wij hebben gekozen voor energie van de windmolens hier in Nijmegen. Geen wassen neus, echt tastbaar.

Van Nature uit Nijmegen

Stuur een e-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Mail ons en ontvang binnen twee werkdagen een reactie. 

contact@degroenestroomfabriek.nl

Direct een gesprek

Uw vraag liever persoonlijk bespreken? Bel ons en we helpen u graag verder. 

0881051133